Les in Jazz

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers.

Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

Van workshops en blues via swing, bebop en free jazz naar postbop, fusion, wereldjazz en de urban jazz van vandaag: meer dan 20 jazzstijlen vanaf 1900 tot nu komen aan bod in video en audio. Op toegankelijke en compacte wijze wordt ook wat muzikaal inzicht meegegeven, omdat je dan meer begrip krijgt van wat jazzmusici precies doen.

Leestips over Jazz

Benieuwd naar meer verdieping over Jazz?

Instapniveau: Concertbezoekers en jazzliefhebbers, die verdieping willen. (Niet persé geschikt voor mensen die nog nooit naar jazz hebben geluisterd.)

Locatie: de Bibliotheek Lochal, de Stemmingmakerij

Prijs: € 55,00 (4 x 1:40 uur)

CUL907
Startdatum: dinsdag 22 september 2020 (deze cursus zit reeds vol)
Lestijd: 19.30-21.10 uur
Docent: Vera Vingerhoeds
Lesdata: 22-29 sep / 06-13 okt

Deelnemers kunnen meer inhoudelijke informatie over de cursus lezen via de website van Vera Vingerhoeds.

Video: Les in Jazz door Vera Vingerhoeds 
Onder de video loopt de tekst door

Docent
Vera Vingerhoeds is independent jazzprofessional. Door tientallen jaren ervaring als programmeur; radiomaker; presentator; interviewer; organisator; musicus/componist; kenner van het jazzveld en het Nederlandse cultuurpolitieke veld heeft Vera Vingerhoeds een enorme en brede expertise opgebouwd. Meer informatie over de lessen? Kijk dan op de website van Vera Vingerhoeds

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Hebt u vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis de Bibliotheek Midden-Brabant.