Basis Windows 10

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om gratis te upgraden naar Windows 10.

Heb je Windows 10 of wil je overstappen, dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om dit besturingssysteem beter te leren kennen. Je werkt op een laptop (waarop Windows 10 is geïnstalleerd) die je zelf meebrengt. De 4e les is een terugkom-les.

Heb je zelf (nog) geen laptop met dit programma, maar wel interesse, neem dan contact met ons op.

Instapniveau: Basiskennis Windows computergebruik is vereist.

Prijs: € 50,- (4 x 2 uur)*

DIG809
Startdatum: maandag 11 maart 2019
Lestijd: 19.00-21.00 uur
Docent: Daan Michielsen
Lesdata: 11-25 mrt / 01-08 apr 
Locatie: De Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal)

Docent
Daan Michielsen heeft ervaring als software- en webontwikkelaar en wil graag zijn kennis overdragen aan anderen. Door de diepgang van de cursus van de groep af te laten hangen probeert hij het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heeft u vragen over de cursus? Mail dan naar het Cursushuis Midden-Brabant.