Excel 2016 voor beginners

De ledenadministratie van een kaartclub bijhouden, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden.

Wegwijs in Excel 2016 is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In zes lessen leer je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek.

De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst gevolgd door stap-voor-stapopdrachten, waarin je oefent met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven. De lessen worden afgesloten met extra oefeningen en toetsvragen.

Instapniveau: Basiskennis Windows computergebruik en programma Excel is vereist.

Prijs: € 75,- (6 x 2 uur – excl. lesmateriaal ca. € 30)*

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Docent
Daan Michielsen heeft ervaring als software- en webontwikkelaar en wil graag zijn kennis overdragen aan anderen. Door de diepgang van de cursus van de groep af te laten hangen probeert hij het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heeft u vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.