Grafisch ontwerp voor beginners

De cursist maakt tijdens deze cursus kennis met grafisch ontwerp.

Door middel van de theorie krijgt de cursist inzicht en hulp bij de keuzes voorafgaand aan een ontwerp, zoals typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal.

De uitleg over de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign helpen de cursist om deze keuzes om te zetten naar een eindproduct. Via de Cloud kan men een abonnement nemen voor de programma’s of men kan deze zelf aanschaffen (vaak met korting via werk/opleiding). 

Niet alleen de software staat centraal, maar juist ook de creatieve mogelijkheden die deze biedt. Zodat je de programma’s eigen kan maken en hiermee je eigen stijl kan ontwikkelen om tot identieke ontwerpen te komen. De eigen inbreng en creativiteit van de cursist zal zo veel mogelijk geprikkeld worden.

Prijs: € 245,00 (6 x 2.:15 uur/min, excl. lesmateriaal € 10,00 voor reader)*

DIG001
Startdatum:
maandag 02 november 2020
Lestijd: 19.30-21.45 uur
Docent: Sharon Hamers
Les data: 02-09-16-23-30 nov / 07 dec
Locatie: de Bibliotheek LocHal

Docent
Het creatieve brein achter Studio Droombeeld is Sharon Hamers. Gepassioneerd door alles wat met design te maken heeft. Helemaal als het een culturele of maatschappelijke functie heeft. Anderen beschrijven Sharon als enthousiast, gedreven, altijd in voor een uitdaging, ruim inlevingsvermogen en een tikkeltje eigenwijs. Na de studies Grafisch Ontwerp en Illustreren te hebben gevolgd aan de kunstacademie, was de stap dan ook snel gezet om zelfstandig aan de slag te gaan als freelance grafisch designer. Dankzij de hoeveelheid opdrachten en vaste opdrachtgevers, mondde dat al snel uit in een eigen studio: Studio Droombeeld

*Door inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijf je je in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met je opnemen voor verwerking van de betaling via jouw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.