Grafisch ontwerp voor beginners

De cursist maakt tijdens deze cursus kennis met grafisch ontwerp.

Door middel van de theorie krijgt de cursist inzicht en hulp bij de keuzes voorafgaand aan een ontwerp, zoals typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal.

De uitleg over de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign helpen de cursist om deze keuzes om te zetten naar een eindproduct. Via de Cloud kan men een abonnement nemen voor de programma’s of men kan deze zelf aanschaffen (vaak met korting via werk/opleiding). 

Niet alleen de software staat centraal, maar juist ook de creatieve mogelijkheden die deze biedt. Zodat je de programma’s eigen kan maken en hiermee je eigen stijl kan ontwikkelen om tot identieke ontwerpen te komen. De eigen inbreng en creativiteit van de cursist zal zo veel mogelijk geprikkeld worden.

Locatie: de Bibliotheek Tilburg Centrum

Prijs: € 234,- (6 x 2:15 uur/min, excl. lesmateriaal)*

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Docent
Het creatieve brein achter Studio Droombeeld is Sharon Hamers. Gepassioneerd door alles wat met design te maken heeft. Helemaal als het een culturele of maatschappelijke functie heeft. Anderen beschrijven Sharon als enthousiast, gedreven, altijd in voor een uitdaging, ruim inlevingsvermogen en een tikkeltje eigenwijs. Na de studies Grafisch Ontwerp en Illustreren te hebben gevolgd aan de kunstacademie, was de stap dan ook snel gezet om zelfstandig aan de slag te gaan als freelance grafisch designer. Dankzij de hoeveelheid opdrachten en vaste opdrachtgevers, mondde dat al snel uit in een eigen studio: Studio Droombeeld

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.