Introductie PHP

PHP staat voor PHP Hypertext Preprocessor en is uitgegroeid tot de meest gebruikte programmeertaal voor websites. PHP wordt onder andere gebruikt voor online toegangscontrole, dynamische informatie verschaffen en systematisch taken uit te voeren die door de gebruiker op zijn computer worden opgestart.

PHP is geen alternatieve manier van websites bouwen. Het is het systeem dat de informatie die door de gebruikers wordt opgegeven verwerkt. De logica en programmeertaal wordt behandeld.

Let op! Tijdens deze cursus wordt NIET gewerkt met zogenaamde What You See Is What You Get, oftewel WYSIWYG programma's. Er wordt de basis gelegd voor het werken met de programmeertaal PHP.

Instapniveau: Basiskennis Windows computergebruik en Kennis van HTML is vereist. Cursist moet goed overweg kunnen met het internet. Daarnaast is een goede beheersing van het toetsenbord van belang omdat er vrij veel getypt moet worden.

Locatie: de Bibliotheek Tilburg Centrum
Prijs: € 95,- (6 x 2 uur)

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Docent
Daan Michielsen heeft ervaring als software- en webontwikkelaar en wil graag zijn kennis overdragen aan anderen. Door de diepgang van de cursus van de groep af te laten hangen probeert hij het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.