Googlen, slimmer zoeken op internet

Het vinden van de juiste informatie op het internet is iets wat door veel mensen als erg moeilijk wordt ervaren. Velen komen niet verder dan een zoekopdracht als 'hoe kan ik het beste de kalkaanslag uit mijn waterkoker verwijderen', terwijl een zoekterm als 'kalk verwijderen waterkoker' veel betere resultaten oplevert.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Zoeken met behulp van uitsluitings-keywords, zoeken met wildcards, zoeken binnen behaalde landen, talen of websites, zoeken naar .doc of .pdf bestanden. Er is veel meer mogelijk dan veel mensen weten. En veel makkelijker!

Instapniveau: Basiskennis computer en internet is vereist.

Prijs: € 27,50 (2 x 2 uur)*

DIG807 - GEANNULEERD
Startdatum: dinsdag 16 april 2019
Lestijd: 19.00-21.00 uur
Docent: Daan Michielsen
Lesdata: 16-23 april
Locatie: de Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal)

Docent
Daan Michielsen heeft ervaring als software- en webontwikkelaar en wil graag zijn kennis overdragen aan anderen. Door de diepgang van de cursus van de groep af te laten hangen probeert hij het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

* Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heeft u vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.