Neuro-linguïstisch Programmeren

Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé.

Als een volledige opleiding is nu nog te veel voor je is of je wilt eerst kennismaken met NLP, dan is deze basistraining zeker een aanrader. Je zet een nieuwe stap in je persoonlijke ontwikkeling en een stap vooruit op je levensweg.

Wat de cursus je oplevert:

  • Effectievere communicatie-skills
  • Beter doelen bereiken
  • Makkelijker contact maken met anderen
  • Een betere balans tussen werk en vrije tijd
  • Minder oordelen over jezelf en anderen
  • Meer bewustwording van eigen gedrag
  • Meer kwaliteit in je leven

Prijs: €95,- (6 x 2 uur – exclusief lesmateriaal van €10,-)*

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Over de docent

Jos Verbunt heeft al meer dan 30 jaar ervaring in een omgeving waarin het ontwikkelen van mensen centraal staat. Dit realiseert hij door individuele aandacht, op een rustige, eenvoudige en tegelijkertijd effectieve manier kijken naar het potentieel wat iemand in zich heeft. Mensen nieuwe dingen laten ontdekken, in hun omgeving, in anderen, in eigen kwaliteiten en capaciteiten is iets wat hem in beweging houdt.

Jos Verbunt is internationaal gecertificeerd NLP trainer

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over deze cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.