Engels niveau B2

Tijdens deze cursus breidt u uw kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid

Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden.

Voor aanmelding voor deze cursus dient u eerst een intakegesprek met de docent te voeren. U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar cursushuis@bibliotheekmb.nl of langs te komen tijdens de cursusmarkt op zaterdag 7 september tussen 12.00-16.00 uur in de bibliotheek LocHal in Tilburg.

Basiskennis: Minimaal B1 niveau.

Locatie: De Bibliotheek ‘t Sant

Prijs: € 215,- (24 x 1,5 uur, excl. lesmateriaal)*

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Lesmateriaal:   
New English File Upper Intermediate Multipack A, incl. MultiROM, Grammar Checker en online ondersteuning. ISBN: 9780194519298

Docent
Marion Bernard-Groen is een gedreven docent met ervaring in zowel het volwassenenonderwijs als het HBO. Tijdens deze cursus zal zij samen met u in een ontspannen en plezierige sfeer werken aan het verhogen van uw kennis van het Engels.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.