Cambridge English First Certificate (B2)

Deze cursus bereidt u voor op het wereldwijd erkende diploma Cambridge English: B2 First Certificate

Deelname aan het examen is echter niet verplicht. U moet rekening houden met minimaal 3 uur huiswerk per week, aangezien alle taalvaardigheden aan bod komen. Behandelde onderwerpen zijn, bijvoorbeeld, Eating and meeting en Learning and earning.

Voor aanmelding voor deze cursus dient u eerst een intakegesprek met de docent te voeren. U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar cursushuis@bibliotheekmb.nl of langs te komen tijdens de cursusmarkt op zaterdag 7 september tussen 12.00-16.00 uur in de bibliotheek LocHal in Tilburg.

Basiskennis: Minimaal B1 niveau.

Locatie: De Bibliotheek ‘t Sant

Prijs: € 215,- (24 x 1,5 uur, excl. lesmateriaal)*

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Lesmateriaal:   
Compact First Second Edition Student’s Book with answers and CD-ROMEAN: 9781107428447

Docent
Marion Bernard-Groen is een gedreven docent met ervaring in zowel het volwassenenonderwijs als het HBO. Met enthousiasme en betrokkenheid zal zij u begeleiden tijdens deze intensieve, resultaatgerichte cursus; effectiviteit én plezier staan voorop!

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.