Chinees

De Chinese taal is als een spiegel, die allerlei aspecten van de rijke cultuur van China weerspiegelt.

In deze cursus verkennen we deze fascinerende taal. Je leert de kenmerken van de Chinese taalstructuur en communicatiestijl in vergelijking met het Nederlands.

De docent neemt je mee op reis door China, en je leert Chinees spreken aan de hand van allerlei scenario’s die je tijdens een reis tegenkomt, zoals: je voorstellen, winkelen, overnachten in een hotel, dineren, en de dokter bezoeken. Omdat de Chinese omgangsvormen vaak verschillen van de onze, komt in deze scenario’s ook etiquette en cultuur uitgebreid aan bod.

Locatie: De Bibliotheek ‘t Sant

Prijs: €124,00 (8 x 2 uur, incl. lesmateriaal)*

TAL920
Startdatum: donderdag 26 september 2019
Lestijd: 19.00-21.00 uur
Docent: Ya Ping (Amy) Hsiao
Les data: 26 sept / 03-10-24-31 okt / 07-14-21 nov

Lesmateriaal
Wordt door docent verzorgd.

Docent
Amy Hsiao is een enthousiaste en ervaren docent Chinees. Ze zorgt ervoor dat de cursisten chinees in een dynamische en interactieve leeromgeving kunnen leren. Momenteel werkt ze als docent Chinees bij Tilburg University en Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS). Daarnaast heeft ze de website www.chinees-leren.nl gemaakt, waarop mensen gratis online Chinees kunnen leren.

*Door inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijf je je in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met je opnemen voor verwerking van de betaling via jouw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.