Deens

Leer Deens, een verrassende en leuke taal!

Door middel van leerzame oefeningen, muziek, film en literatuur, leer je zowel de Denen als hun taal veel beter kennen. Welkom op de Deense les!

A1: Met dit niveau ben je in staat om o.a. jezelf te presenteren en om je verstaanbaar te maken in eenvoudige gesprekken.

A2: Met dit niveau verbreed je de verworven kennis en vocabulaire, ook verbeter je je uitspraak en neemt je taalproductie toe.

Beide beginner niveaus bereik je met een goede persoonlijke inzet in een ontspannen, gezellige, leuke en leerzame sfeer - op het gebied van luisteren, lezen, schrijven, spreken en gespreksvoering - volgens de Europese Referentiekader.

Locatie: de Bibliotheek ‘t Sant
Prijs: € 204,00 (16 x 2 uur tweewekelijks, excl. lesmateriaal)

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Lesmateriaal: Lesmap wordt door de docent samengesteld en aangeboden.

Docent
Mijn naam is Eva Brachini en ik ben de docente Deens bij het Cursushuis in Tilburg. Ik ben geboren in Perugia, Italië en als peuter samen met mijn Deense moeder terugverhuisd naar Denemarken om daar op te groeien samen met mijn zus. Jaren later had ik als Toeristische Ondernemer een sightseeing-fiets-bedrijf ‘City Safari’ in Kopenhagen en merkte hoe leuk ik het vond om anderen kennis over te brengen. Daarom begon ik op een docentenopleiding in mijn geliefde Kopenhagen, totdat ik tijdens een korte vakantie op een Grieks eiland een stoere Nederlander op een motor tegenkwam...

Ik verhuisde in 1996 naar Tilburg en woon nog steeds samen met mijn Nederlandse man en onze 2 dochters. Na de Nederlandse taal goed te hebben geleerd, begon ik met het aanbieden van allerlei soorten Deense lessen, workshops en uiteindelijk cursussen op maat.  Inmiddels ben ik nu 22 jaar verder en nog even enthousiast over het bezig zijn met de levendige Deense taal. De ervaring heeft mij getoond, dat ik de uitdagende stappen in het leren van de Deense taal makkelijker kan maken. Juist omdat ik zelf goed heb moeten leren navigeren door de Nederlandse ‘taal-oceaan', herken ik de moeilijkheden in de verschillende niveaus en ondersteun ik graag met een betrouwbare koers. Mijn liefde voor de Deense taal mag duidelijk zijn, maar het is vooral mijn allergrootste doel en voornaamste taak als docent, om deze taal te presenteren en uit te leggen op een manier, zodat er benadering, begrip, beleving enbeheersing ontstaat. Welkom op de Deense les! 

*Door inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijf je je in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met je opnemen voor verwerking van de betaling via je tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.