Deens

Leer Deens, een verrassende en leuke taal!

Door middel van leerzame oefeningen, muziek, film en literatuur, leer je zowel de Denen als hun taal veel beter kennen. Welkom op de Deense les!

A1: Met dit niveau ben je in staat om o.a. jezelf te presenteren en om je verstaanbaar te maken in eenvoudige gesprekken.

A2: Met dit niveau verbreed je de verworven kennis en vocabulaire, ook verbetert je je uitspraak en neemt je taalproductie toe.

Beide beginner niveaus bereik je met een goede persoonlijke inzet in een ontspannen, gezellige, leuke en leerzame sfeer - op het gebied van luisteren, lezen, schrijven, spreken en gespreksvoering - volgens de Europese Referentiekader.

Locatie: de Bibliotheek ‘t Sant
Prijs: € 185,- (16 x 2 uur tweewekelijks, excl. lesmateriaal)

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Lesmateriaal: Lesmap wordt door de docent samengesteld en aangeboden.

Docent
Mijn naam is Eva Brachini en ik ben de docente Deens bij het Cursushuis van de Bibliotheek Midden-Brabant. Geboren in het zonnige drukke Perugia, Italië en als peuter naar Denemarken verhuisd om daar in het hoge kalme Noorden op te groeien. Jaren later, als toeristische ondernemer, had ik een fiets-sightseeing-bedrijfje in Kopenhagen. Hier werd de onderwijzer/trainer in mij wakker geschud en koos ik voor een docentenopleiding in de Deense hoofdstad. Ik woon sinds 1996 in Tilburg samen met mijn Nederlandse man en onze 2 mooie meisjes. Na de Nederlandse taal 2 jaar te hebben geleerd, ben ik begonnen met het aanbieden van allerlei soorten Deense lessen, workshops en uiteindelijk cursussen op maat. Inmiddels ben ik nu 20 jaar verder en nog even enthousiast over het bezig zijn met de levendige prachtige Deense taal. De ervaring leert mij, dat ik de uitdagende stappen in het leren van een nieuwe taal makkelijker maak voor mijn leerlingen. Juist omdat ik zelf heb moeten leren navigeren in een nieuwe taal, herken ik meteen de moeilijkheden in de verschillende niveaus en ondersteun ik graag met een betrouwbare kompaskoers. Mijn liefde voor de Deense taal mag duidelijk zijn, maar het is vooral mijn allergrootste doel en voornaamste taak als docent, om deze taal te presenteren en uit te leggen op een manier, zodat er benadering, begrip, beleving & beheersing ontstaat.

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.