De Kennismakerij in een krappe minuut

Ontdek de Kennismakerij

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen. Dat zijn de sleutelwoorden van de Kennismakerij in de Spoorzone. Ze brengt mensen, organisaties en informatiebronnen samen en geldt als voorbeeld van de Bibliotheek Nieuwe Stijl.

De Kennismakerij is de voorloper van de nieuwe Bibliotheek die voor 2018 gepland staat in de Lochal van de Spoorzone.

 

Ontwikkel mee

Heb je (ideeën voor) activiteiten die in de Kennismakerij moeten plaatsvinden? Bezoek ons in de Spoorzone, stuur een e-mail, of volg de Kennismakerij op Facebook en laat het daar weten!

Bereikbaarheid

De Kennismakerij is gevestigd aan Burgemeester Brokxlaan 8/18, in de Tilburgse Spoorzone.

Kom bij voorkeur fietsend of met het openbaar vervoer, want er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. Rijd of loop vanaf het NS-plein de Burgemeester Brokxlaan in.

Ga bij de eerste afslag weer linksaf (na circa 100 meter). Je bent nu op het parkeerterrein van de Spoorzone (bij de Hall of Fame). De Kennismakerij bevindt zich in Gebouw 79, naast Het Ontdekstation, rechts van Gebouw 88.

Openingstijden

De Kennismakerij is elke werkdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur én tijdens evenementen rond actuele onderwerpen. Bekijk de agenda voor een overzicht van alle activiteiten. Op werkdagen kun je er gratis gebruikmaken van de werkplekken en de wifi.

Het verhaal van de Kennismakerij

Programmamaker Eef van Eerdewijk schreef een boekje over de totstandkoming en missie van de Kennismakerij. Illustrator Jeroen de Leijer maakte er tekeningen bij. 

@dekennismakerij