Agenda van de Kennismakerij

 • WYSIWYG337< - The Art & Science of Meaning Bekijk details

  Van 19:30 tot 23:00 | Deprez gebouw (Lange Nieuwstraat 172, Tilburg)

  In de nieuwe editie van WYSIWYG337< willen we twee vakgebieden met elkaar verbinden die vaak dezelfde technologieën, media of concepten gebruiken, maar het veelal op erg verschillende manieren toepassen, namelijk kunst en wetenschap. Let op: deze activiteit is geheel in het Engels!

  do 29 mrt

 • Immer Gerade Aus – dé retrovoorstelling Bekijk details

  20 april 2018, 20:30 t/m 22 april 2018, 22:30 | de Kennismakerij

  ‘Immer Gerade Aus’ is een retro-muziektheatervoorstelling van Tilburgse theatermakers. De setting is het Oost-Berlijn van de jaren '80. De sfeer is vergelijkbaar met die van de musical ‘Rent’. En de liedjes zijn beïnvloed door de grootste hits uit de Duitse popgeschiedenis.

  20 apr t/m 22 apr

 • Kenniskans: Schrijfcollege door Lucas de Waard Bekijk details

  Van 13:30 tot 15:00 | de Kennismakerij

  De Bibliotheek Midden-Brabant maakt de wereld van mensen groter. Daarom presenteren we in de Kennismakerij de reeks ‘Kenniskans’: een serie gratis cursussen die normaal gesproken binnen de muren van een organisatie blijven. Met ‘Kenniskans’ daagt de Bibliotheek Midden-Brabant bedrijven en organisaties uit om hun kennis te delen met de inwoners van Tilburg. Samen met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek worden er drie colleges aangeboden over schrijven. Deze schrijflessen zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

  do 26 apr