Afhaalafspraak

Maak een afhaalafspraak voor je reservering

Helaas zijn onze Bibliotheken tot en met dinsdag 9 februari 2021 gesloten. Het afhalen van gereserveerde boeken is wel mogelijk. Zodra je per e-mail een afhaalbericht hebt ontvangen van je reservering, kun je een afhaalafspraak maken.

Kies in de lijst hieronder de vestiging die op je afhaalbericht staat en vul het formulier in. 

Hoe werkt het?

Klik in de lijst op de vestiging die ook vermeld staat in het afhaalbericht dat je hebt ontvangen en vul het formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak te maken op één van de dagdelen van jouw voorkeur. Zo houden we het aantal mensen beperkt dat tegelijkertijd de Bibliotheek bezoekt om boeken af te halen.

Maak je geen afspraak, dan zetten we de reservering na de heropening van de Bibliotheek in de kast met gereserveerde boeken. Je hebt dan nog een week de tijd om het boek af te halen.


Veilig boeken afhalen: hoe werkt dat?

Als je je pakket gaat afhalen, houd dan de volgende regels in acht.

  1. Op het afgesproken moment kom je alleen naar de bibliotheekvestiging die je hebt opgegeven als afhaallocatie. (Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen.)
  2. Je houdt tenminste 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers én je draagt een mondkapje.
  3. Op de afhaallocatie is een afhaalpunt ingericht, waar je pakket klaarstaat.

Het afhalen van je gereserveerde boeken verloopt volgens de RIVM-richtlijnen en ‘contactloos’. Op die manier maken we het afhaalmoment zo prettig en veilig mogelijk, voor jou en onze medewerkers. Een afhaalafspraak maken is op eigen risico. 


Heb je nog vragen over de Afhaalbieb?