Afhaalafspraak

Maak een afhaalafspraak voor je reservering

Helaas zijn onze Bibliotheken tot nader order gesloten. Het afhalen van gereserveerde boeken is wel mogelijk. Zodra je per e-mail een afhaalbericht hebt ontvangen van je reservering, kun je een afhaalafspraak maken.

Kies in de lijst hieronder de vestiging die op je afhaalbericht staat en vul het formulier in. 

Houdt er rekening mee dat i.v.m. drukte het niet mogelijk is om op dezelfde dag het boekenpakket of de reserveringen op te komen halen. Normaal gesproken ligt binnen 1 tot 2 werkdagen het boekenpakket of de reserveringen voor je klaar in de gekozen bibliotheekvestiging. Je ontvangt een mail met de dag en tijdstip dat je het kunt komen ophalen.

Hoe werkt het?

Klik in de lijst op de vestiging die ook vermeld staat in het afhaalbericht dat je hebt ontvangen en vul het formulier in. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak te maken op één van de dagdelen van jouw voorkeur. Of je ontvangt een e-mail met datum en tijdstip waarop je de gereserveerde materialen kan komen ophalen. Zo houden we het aantal mensen beperkt dat tegelijkertijd de Bibliotheek bezoekt om boeken af te halen.


Veilig boeken afhalen: hoe werkt dat?

Als je je pakket gaat afhalen, houd dan de volgende regels in acht.

  1. Op het afgesproken moment kom je alleen naar de bibliotheekvestiging die je hebt opgegeven als afhaallocatie. (Vergeet niet je bibliotheekpas mee te nemen.)
  2. Je houdt tenminste 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers én je draagt een mondkapje.
  3. Op de afhaallocatie is een afhaalpunt ingericht, waar je pakket klaarstaat.

Het afhalen van je gereserveerde boeken verloopt volgens de RIVM-richtlijnen en ‘contactloos’. Op die manier maken we het afhaalmoment zo prettig en veilig mogelijk, voor jou en onze medewerkers. Een afhaalafspraak maken is op eigen risico. 


Heb je nog vragen over de Afhaalbieb?