Hulp bij je belastingaangifte?

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Experts Djoline van der Heijden en Nihal Vogels helpen je graag. Voor gratis hulp en antwoord op jouw vragen kun je je inschrijven voor een workshop in kleine groepjes of informatiebijeenkomst in de Bibliotheek bij jou in de buurt.

Hulp bij het invullen in de gemeenten Tilburg, Loon op Zand, Waalwijk, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Goirle

In onze bibliotheekvestigingen kun je in maart en april terecht voor hulp bij het invullen van de aangifte. Bekijk hieronder de data en tijdstippen per vestiging en de aanmeldmogelijkheden voor een workshop in kleine groepjes.

Data en tijden hulp bij belastingaangifte

bekijk alle activiteiten


Informatiebijeenkomst door Nihal Vogels

Geïnteresseerd? Meld je aan voor 1 van onderstaande bijeenkomsten. Kun je naar geen van deze bijeenkomsten komen? Geef dan je e-mailadres op om achteraf de link naar de uitzending te ontvangen. Zo kun je alsnog alle informatie terugkijken en thuis aan de slag met je belastingaangifte.

 • di 21 mrt Informatiebijeenkomst over belastingaangifte

  Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Expert Nihal Vogels geeft uitleg. Voor gratis informatie en antwoord op jouw vragen kun je je inschrijven voor...

  Van 12:30 tot 14:30

  de Bibliotheek Waalwijk

 • di 11 apr [geannuleerd] Informatiebijeenkomst over belastingaangifte

  Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Expert Nihal Vogels geeft uitleg. Voor gratis informatie en antwoord op jouw vragen kun je je inschrijven voor...

  Van 18:30 tot 19:30

  StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)


Let op: Deelname aan de workshops en de informatiebijeenkomst gaat alleen over particuliere aangiftes. Helaas kunnen we geen zakelijke aangiftes behandelen, ook niet als je parttime ZZP’er bent.

Wij streven ernaar belastinghulp voor iedereen beschikbaar te maken. Het jaarinkomen van jou (en jouw partner) mag samen niet meer zijn dan € 35.000. Ook als je meer dan € 50.000 aan vermogen hebt, vragen wij je om plaats te maken voor iemand die minder vermogend is.