Vragen over je belastingaangifte?

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? De Formulierenbrigade, de Sociale Raadslieden, de Smeetskring en Marietrees Broeren helpen je graag. Voor hulp en advies bij jouw particuliere aangifte kun je een afspraak maken voor een belastingspreekuur in de verschillende vestigingen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis. Bekijk hieronder de data en tijdstippen per vestiging, maar ook de aanmeldmogelijkheden.

Gemeente Tilburg, Oisterwijk en Waalwijk

In de Bibliotheken LocHal, Wagnerplein, Heyhoef, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout en Waalwijk kun je op onderstaande data en tijden op afspraak terecht voor hulp en advies. Om zeker te zijn van hulp door De Smeetskring en Marietrees Broeren tijdens deze spreekuren is het noodzakelijk om een afspraak te maken.

  1. Je kunt je aanmelden voor een afspraak bij een medewerker in de Bibliotheek
  2. Een mail sturen aan Tessa Persijn: tessapersijn@bibliotheekmb.nl
  3. Op maandag, woensdag of donderdag telefonisch een afspraak maken via 013 - 464 8577

Spreekuren

Gemeente Goirle

In de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdagochtend in maart en april terecht voor hulp en advies door de Formulierenbrigade en de Sociale Raadslieden. Om zeker te zijn van hulp tijdens deze spreekuren is het handig om een afspraak te maken. Loop dan eens binnen op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur om je afspraak voor bijvoorbeeld de week erop in te plannen. Je bent natuurlijk ook welkom om binnen te lopen zonder afspraak. Houd er rekening mee dat je dan misschien langer moet wachten.

Spreekuren

  • Bibliotheek Goirle: Iedere donderdagochtend in maart en april belastingspreekuren tijdens informatiecafé de Beurs tussen 10.00 en 12.00 uur

Let op: De inloopspreekuren zijn alleen voor particuliere aangiftes. Het jaarinkomen van jou en jouw partner mag samen niet meer dan € 35.000 zijn. Ook mag je niet mee dan € 50.000 aan vermogen hebben.

Gemeente Hilvarenbeek: informatiebijeenkomst

Jan van de Sande van Vermetten l Accountants en Adviseurs, verzorgt op donderdag 5 maart van 15.30 tot 17.00 uur een gratis informatiebijeenkomst over belastingaangifte 2020 in de Bibliotheek Hilvarenbeek. De bijeenkomst is informatief van karakter met veel ruimte voor vragen.