Vragen over je belastingaangifte?

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Experts van de Formulierenbrigade, de Sociale Raadslieden, de Smeetskring en zelfstandigen Djoline van der Heijden en Marietrees Broeren helpen je graag. Voor hulp en advies kun je een afspraak maken bij het belastingspreekuur. Vanaf half maart mogen we ín de Bibliotheek weer spreekuren aanbieden. Wie naar een belastingspreekuur wil komen, moet zich van tevoren aanmelden. Kun je de deur niet uit, maar wil je wel graag hulp? Vermeld dat dan bij je aanmelding, dan kunnen we je telefonisch of digitaal verder helpen.

Bekijk hieronder de data en tijdstippen per vestiging, maar ook de aanmeldmogelijkheden

Spreekuren gemeente Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Waalwijk en Loon op Zand

Bekijk alle spreekuren

Maak een afspraak
Woon je in de gemeente Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Waalwijk of Loon op Zand en kun je wel wat invulhulp bij de belastingaangifte gebruiken? Stuur dan een mail aan Tessa Persijn: tessapersijn@bibliotheekmb.nl of bel op maandag, woensdag of donderdag naar 013 - 464 8577.

Spreekuren gemeente Goirle

Voor invulhulp kun je telefonisch een afspraak maken bij het Informatiecafé De Beurs in de Bibliotheek Goirle. 

Normaal gesproken iedere donderdagochtend in maart en april tijdens Informatiecafé de Beurs van 10.00 tot 12.00 uur. Hulp wordt geboden door de Formulierenbrigade en Sociale Raadslieden.

Maak een afspraak
Door de coronamaatregelen kun je niet gewoon binnenlopen in de Bibliotheek Goirle, wel kun je een afspraak maken voor hulp bij het invullen van je belastingaangifte:

  • telefonisch via de Formulierenbrigade: 06-383 695 51
  • laat je telefoonnummer achter bij een medewerker van de bibliotheek of geef je nummer door via 013- 5342068. Dan belt de belastinghulp je terug voor een afspraak

Let op: De inloopspreekuren zijn alleen voor particuliere aangiftes. Het jaarinkomen van jou en jouw partner mag samen niet meer dan € 35.000 zijn. Ook mag je niet meer dan € 50.000 aan vermogen hebben.