Vragen over je belastingaangifte?

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? De Formulierenbrigade, de Sociale Raadslieden, de Smeetskring en Marietrees Broeren helpen je graag. Voor hulp en advies bij jouw particuliere aangifte kun je een afspraak maken voor een belastingspreekuur in de verschillende vestigingen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis. Bekijk hieronder de data en tijdstippen per vestiging, maar ook de aanmeldmogelijkheden.

Gemeente Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk en Loon op Zand

*** Vanwege de coronamaatregelen zijn de belastingspreekuren in de Bibliotheken LocHal, Wagnerplein, Heyhoef, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout, Waalwijk en Loon op Zand geannuleerd. Iedereen die zich die zich had ingeschreven voor een spreekuur is inmiddels geholpen bij de belastingaangifte. Thuis, telefonisch of op een later moment in de Bibliotheek.***

Alsnog een afspraak maken?
Woon je in de gemeente Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk of Loon op Zand en kun je alsnog hulp bij de belastingaangifte gebruiken? Stuur dan een mail aan Tessa Persijn: tessapersijn@bibliotheekmb.nl of bel op maandag, woensdag of donderdag naar 013 - 464 8577.

Gemeente Goirle

In de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdagochtend in juli en augustus terecht voor advies bij je belastingaangifte door de Formulierenbrigade en de Sociale Raadslieden. Deskundigen zitten voor je klaar tijdens het spreekuur. Kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan telefonisch een afspraak via 06-383 695 51 of 06-333 792 92.

Spreekuren

  • • Bibliotheek Goirle: iedere donderdagochtend in juli en augustus belastingspreekuren tijdens informatiecafé de Beurs tussen 10.00 en 12.00 uur

Let op: De inloopspreekuren zijn alleen voor particuliere aangiftes. Het jaarinkomen van jou en jouw partner mag samen niet meer dan € 35.000 zijn. Ook mag je niet meer dan € 50.000 aan vermogen hebben.