Agenda leren programmeren: CoderDojo's & werkplaats-workshops

Resultaat 1 - 10 (van 27)

 • vr 30 sep In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek 't Sant

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats vrijdag 30 september lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • za 01 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats zaterdag 1 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • do 06 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats donderdag 6 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • za 08 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 12:30 tot 14:00 | de Bibliotheek Heyhoef

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats zaterdag 8 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • di 11 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Goirle

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats dinsdag 11 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • za 15 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats zaterdag 15 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • za 15 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 14:30 tot 16:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats zaterdag 15 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • wo 19 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats woensdag 19 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • wo 26 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

  Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

  Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats woensdag 26 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

 • vr 28 okt In de Werkplaats: programmeer een robot Bekijk details

  Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek 't Sant

  Robots zijn superhandig: ze kunnen namelijk alles doen wat jij zegt. Maar robots begrijpen helaas geen mensentaal. Als je een robot een opdracht wilt geven dan moet je hem programmeren. Dat betekent dat je met een soort computertaal opdrachtjes moet geven die de robot snapt. Wil jij leren hoe je een robot kunt programmeren? Kom dan vrijdag 28 oktober naar de Werkplaats en laat onze robots een parcours rijden, muziek maken, zwaailichten branden en.. misschien zelfs wel een potje robotvoetbal spelen!

Paginanavigatie