Spreekuren, Digicafés en Klik & Tik-bijeenkomsten

• wo 07 dec Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• wo 07 dec Klik & Tik-training LocHal Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Overlegruimte 1.1 (Bibliotheek LocHal)

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• wo 07 dec Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• wo 07 dec Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• wo 07 dec Workshop Verkopen op Marktplaats Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Online winkelen is van nu. Het is makkelijk. Het is snel. Als je weet hoe het moet. Wil jij ook een kast verkopen op Marktplaats? Of een tweedehands fiets kopen op Marktplaats? Je wilt wel veilig kopen en verkopen: Is de verkoper op Marktplaats te vertrouwen? Hoe kan ik op een veilige manier betalen? Ook wanneer je zelf iets via Marktplaats gaat verkopen, wil je dat op een veilige en slimme manier doen. En goed, zodat je het ook echt verkoopt. Leer het allemaal tijdens de workshop.

• wo 07 dec Digicafé in Tilburg West Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Wij West (de Bibliotheek 't Sant)

Heb je vragen over de mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke woensdagmiddag.

• wo 07 dec Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op woendagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• wo 07 dec Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op woensdag-middag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• wo 07 dec Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant