Spreekuren, Digicafés en Klik & Tik-bijeenkomsten

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 17:00 | Elke week | telefonisch

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je de cursus Klik & Tik gevolgd en toch nog vragen over het internet? Dan is het Digicafé iets voor jou. Vraag een afspraak aan!

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Cursus Digisterker de Bibliotheek Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Oistterwijk

Vind jij het ook moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Steeds meer contacten met de overheid lopen via internet: bijvoorbeeld het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Dan is deze cursus iets voor jou!

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet of het downloaden van e-books? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• Informatiebijeenkomst internetcriminaliteit Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Sprang-Capelle

Cybercrime, een term die we de laatste jaren steeds meer horen. Maar waar bestaat cybercrime nou uit? Kom op woensdag 28 oktober naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Sprang-Capelle van 19.00 tot 20.30 uur en krijg gratis hulp bij al je vragen over hoe je kunt voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit op het internet.

• [geannuleerd] Cursus Digisterker de Bibliotheek Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Wagnerplein

do 29 okt

• Donderdagochtendplein Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Iedere donderdagochtend zitten er verschillende instanties bij elkaar in de Bibliotheek Goirle om jou verder te helpen. Heb je vragen bijv. over taal, beter leren lezen of rekenen, digivaardigheden of over financiën? Dan kun je deze ochtend terecht met je vragen.

do 29 okt