Volwassen

Volg een online training

Tot de jaarwisseling kun je nog starten met één van de 28 gratis online trainingen van opleider Skillstown. Zoals Frans in twee weken, Digitale fotografie, Haal meer uit je iPad en Effectief thuiswerken. 

Online programmering

Je hoeft je thuis niet te vervelen, want er is genoeg online te beleven. Van kookvideo's tot je eigen 3D-print ontwerpen: er is voor ieder wat wils. Bekijk snel wat er allemaal te doen is.

Online lezen & luisteren

Onze Bibliotheken zijn voorlopig gesloten, maar we hebben ook een ruime collectie e-books, luisterboeken en tijdschriften. Daarvoor hoef je als bibliotheeklid de deur niet uit.

De #ikleesthuis Lockdown Kalender

De #ikleesthuis Lockdown Kalender is een cadeautje van het boekenvak. Elke dag van de lockdown tipt een boekverkoper of bibliotheekmedewerker je zijn of haar favoriete boek van 2020. Zo kom je die lockdown makkelijk door!

Ga naar de Lockdown Kalender

Leestip: De krijtman – C.J. Tudor

""Eddie is twaalf als hij samen met zijn vrienden het in stukken gehakte lichaam van een meisje in het bos vindt. Als een vriend dertig jaar later een boek over de gebeurtenis wil schrijven, moet Eddie zijn verleden onder ogen zien om de waarheid te achterhalen. 'De krijtman' is een spannende thriller voor de liefhebbers van Stephen King en de serie ‘Stranger Things’. Te lezen in de Online Bibliotheek!" – collectioneur Leonoor van Dam

Lees het boek via de Online Bibliotheek