Volwassen

Luisterbieb

Bijleren kan prima online. Zo zijn in de LuisterBieb honderden interessante hoorcolleges te vinden. Bijvoorbeeld over de Middeleeuwen door Herman Pleij, of over de zoektocht naar buitenaards leven door Govert Schilling.

Online colleges

Bij De Universiteit van Nederland delen wetenschappers in bondige colleges de spannendste inzichten uit hun specialisme. Van donkere materie tot, nu volop in de actualiteit, het effect van een lagere maximumsnelheid en het onstaan van een virus.

Ruim 26.000 e-books

Onze Bibliotheken zijn voorlopig gesloten, maar we hebben ook ruim 26.000 e-books te leen. Daarvoor hoef je als bibliotheeklid de deur niet uit.

De krijtman – C.J. Tudor

""Eddie is twaalf als hij samen met zijn vrienden het in stukken gehakte lichaam van een meisje in het bos vindt. Als een vriend dertig jaar later een boek over de gebeurtenis wil schrijven, moet Eddie zijn verleden onder ogen zien om de waarheid te achterhalen. 'De krijtman' is een spannende thriller voor de liefhebbers van Stephen King en de serie ‘Stranger Things’. Gratis te lezen in de Thuisbieb-app. Je hoeft geen lid te zijn!" – collectioneur Leonoor van Dam

Lees het boek via de ThuisBieb