Gastheer/gastvrouw in de Bibliotheek Oisterwijk

Ben jij die vriendelijke en klantgerichte gastheer of -vrouw? Ben je flexibel en gedreven? En vind jij het leuk om de inwoners van en bezoekers aan Oisterwijk in de watten te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Bibliotheek Oisterwijk, VVV en Tiliander vormen (binnen het WIJ-concept) samen de huiskamer van Oisterwijk, de prachtige Parel in het Groen.

Als gastheer of -vrouw ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Jij voorziet hen zo nodig van de juiste informatie en zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen.

Daarnaast ondersteun je tijdens voorstellingen en films in onze prachtige zaal.

De taken die bij de functie van gastheer/-vrouw horen

• De bezoeker het ”welkom thuis” gevoel geven
  • Zorgen voor een warme en gastvrije uitstraling van de huiskamer van Oisterwijk.
  • De bezoeker voorzien van de informatie die hij/zij nodig heeft.
  • Kaartcontrole bij voorstellingen.

Wat verwachten wij van je?

• Je hebt affiniteit met Oisterwijk.
  • Je bent flexibel
  • Je bent graag in contact met mensen.
  • Je weet het echte “welkom thuis” gevoel over te brengen.
  • Je bent minimaal 1 ochtend, middag of avond per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

• Een prettige werksfeer in deze prachtige nieuwe omgeving.
  • Je bent onderdeel van een enthousiast team van jong en oud.
  • Een bibliotheekpas en gratis toegang voor de theatervoorstelling waar jij de kaartcontrole hebt gedaan.
  • Je krijgt de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan diverse interessante cursussen, workshops en trainingen
  • Professionele en herkenbare kleding.
  • Een gastvrijheidstraining.
  • Leuke activiteiten met alle vrijwilligers.

Werktijden
Maandag t/m zondag: in onderling overleg.

Aannameprocedure
Na een eerste selectie volgt een gesprek met de vrijwilligerscoördinator. Aansluitend worden hier ook definitieve afspraken vastgelegd. Er wordt altijd gewerkt met een proefperiode

Voor meer informatie (o.a. of deze functie ook daadwerkelijk vacant is), stuur je een mail naar vrijwilligers@bibliotheekmb.nl.