Videotraining: de Levende Sollicitatiegids

Gepubliceerd op: 12 juni 2017 10:10

Demo videotraining de Levende Sollicitatiegids

Ben je op zoek naar werk? Wil je beter leren solliciteren? En heb een MBO-2 opleiding of lager? Dan is de gratis training ‘Jouw Voorsprong op de Rest’ iets voor jou. Met korte video’s leer je in je eigen tempo zelfstandig solliciteren naar functies tot en met mbo-niveau.

Hoe ziet de videotraining eruit?

Aan de hand van korte video's leer je stap voor stap hoe je met plezier een baan kunt vinden. Onderdelen zijn bijvoorbeeld: werk vinden, jouw CV, jouw sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek. Bekijk de video hiernaast voor een korte demo.

De Levende Sollicitatiegids is een videotraining, waarmee je in de Bibliotheek aan de slag gaat achter een pc met koptelefoon. Je werkt in een groepje, maar wel in je eigen tempo. Er is een begeleider aanwezig die je beantwoordt en tips geeft. Ook kun je samen overleggen met de andere deelnemers.

Waar en wanneer kun je starten?

Vanaf maandagochtend 26 juni kun je wekelijks starten met de training op maandagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek 't Sant.

Wil je graag meer informatie? Of wil je je aanmelden voor de training? Stuur dan een e-mail naar Tessa Persijn: