Exposeren in Koningsoord?

Gepubliceerd op: 24 juli 2017 09:16

Tijdens het laatste weekend van september is er weer een Kunstroute in Berkel-Enschot. Dit keer vindt deze plaats in en rondom Koningsoord, het nieuwe culturele hart dat tijdens datzelfde weekend officieel wordt geopend. Wil jij ook werk exposeren in dit imposante rijksmonument? Schrijf je dan nu in!

Druk openingsweekend

Op zaterdag 30 september 2017 zal de commissaris van de koning in Noord-Brabant Koningsoord officieel openen. Als exposant ben je dus verzekerd van veel publiek. De prachtig gerestaureerde kloostergangen van Koningsoord lenen zich uitstekend voor het tonen van schilderijen. Op de binnenplaatsen, in de nissen en de ruimtes van de Bibliotheek en de Schalm komen ook beelden goed tot hun recht.

Werk exposeren

Alle gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars uit Berkel-Enschot, Udenhout maar ook daarbuiten worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de Kunstroute. Een deskundige jury beslist vervolgens wie toegelaten wordt om te exposeren. Word jij uitgekozen? Dan zijn de inschrijfkosten € 50,00 en word je verzocht tijdens het expositieweekend suppoostdiensten te verrichten. De organisatie vraagt geen percentage van de werken die je verkoopt.

Schrijf je nu in voor deze unieke kunstroute!

De Kunstroute Berkel-Enschot is een samenwerking van Stichting Expo, Theater de Schalm en de Bibliotheek Midden-Brabant.