Bibliotheek Oisterwijk i.v.m. verbouwing gesloten t/m 11 oktober

Gepubliceerd op: 6 oktober 2017 16:17

Vanwege de verbouwing en verhuizing naar de begane grond is de Bibliotheek Oisterwijk gesloten van 6 t/m 11 oktober. Vanaf donderdag 12 oktober zijn we weer geopend.

In deze periode kun je terecht in één van onze andere 16 vestigingen bijvoorbeeld in de Bibliotheek Moergestel of de Bibliotheek Berkel-Enschot

Feestelijk openingsweekend

Van vrijdag 13 oktober tot en met zaterdag 15 oktober is er een feestelijk openingsweekend van Tiliander, het cultuurcentrum in Oisterwijk. In dit weekend staan er diverse leuke activiteiten voor jong en oud op de planning. Iedereen is van harte welkom!

Ontdek het programma
Vrijdag 13 oktober:    Heropening Tiliander, door Wethouder Batenburg met aansluitend een borrel.
Zaterdag 14 oktober: Kinderdag met o.a. een familievoorstelling en aansluitend een feest.
Zondag 15 oktober:   Open huis Tiliander met o.a. Swingjazz, boekproeverij en een workshop vloggen.