Schrijfwedstrijd: Zien doet schrijven

Gepubliceerd op: 6 september 2017 12:12

In het kader van de Week van de Alfabetisering vind je in de bibliotheken Tilburg Centrum en 't Sant bijzondere kijkdozen. Laat je inspireren door wat er te zien is, bijvoorbeeld voor een gedicht of een kort verhaaltje.

Wat zie jij in de Wonderboxen?
Iedereen mag meedoen aan deze schrijfactie. Kom kijken in de dozen, beschrijf op een mooie manier wat je ziet en laat op het prikbord jouw eigen gedicht(je) of tekst(je) achter. Er zal een jeugdwinnaar en een volwassen winnaar worden gekozen. Je kunt meedoen tot 1 oktober, de winnaars worden op 4 oktober bekend gemaakt. Laat je e-mailadres achter, dan krijg je bericht als jij één van de winnaars bent.

Kom jij de Wonderboxen van Stichting Lorenzetti binnenkort ook bewonderen? Je bent welkom in de Bibliotheek Tilburg Centrum en de Bibliotheek 't Sant.