Winnaars Zien Doet Schrijven

Gepubliceerd op: 5 oktober 2017 15:21

Wist jij dat 2,5 miljoen mensen in Nederland moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen? Om dit probleem aan te pakken, organiseerde Stichting Lezen en Schrijven van 4 tot en met 10 september de Week van de Alfabetisering. Ook de Bibliotheek Midden-Brabant hielp een handje mee door een schrijfwedstrijd te organiseren. Er waren veel stukken binnengekomen en uiteindelijk zijn er drie winnaar uitgekomen!

De wedstrijd en de winnaars

Speciaal voor de schrijfwedstrijd stond de 'Wonderbox: het reizend museum' in de Bibliotheek Tilburg Centrum en 't Sant. Iedereen mocht in de boxen kijken en op hun eigen manier een gedicht(je) of tekst(je) schrijven. We willen alle deelnemers bedanken voor hun mooie en bijzondere bijdrage. De winnende gedichten worden hieronder gepubliceerd.