Bibliotheek Wagnerplein i.v.m. verhuizing tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 26 april 2018 11:10

Vanwege de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe pand is de Bibliotheek Wagnerplein gesloten van donderdag 3 mei t/m dinsdag 8 mei. Op woensdag 9 mei is iedereen welkom tijdens een feestelijke opening.

Foto: Peter Pijnenburg

Boeken kunnen ingeleverd worden in de brievenbus van de nieuwe locatie; Wagnerplein 4. De uitleentermijn van materialen is aangepast naar 9 mei. In deze periode kun je ook terecht in één van onze andere 16 vestigingen

Het nieuwe adres en openingstijden

De Bibliotheek Wagnerplein is vanaf woensdag 9 mei in het nieuwe VerHalenHuis te vinden aan de westkant van het Wagnerplein, naast het sportcomplex Drieburcht en Bristol. In het VerHalenHuis bevinden zich ook Het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord. Het nieuwe adres is Wagnerplein 4, 5011 LP Tilburg.

De openingstijden (en service-uren) blijven gelijk:

• Maandag t/m donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 tot 20.00 uurZaterdag: 10.00 tot 15.00 uur
  • Zondag: gesloten

Na 14.00 uur (ma t/m vr) zijn er medewerkers aanwezig om je helpen.

Feestelijke opening

Op woensdag 9 mei is er een feestelijke programma en opent burgemeester Weterings het gloednieuwe VerHalenHuis.

Van 14.30 tot 16.30 uur: Feestelijk programma
Van 16.30 tot 18.00 uur: Officiële opening door burgemeester Weterings.

Tijdens de opening(sweek) zijn er ook leuke actie voor leden én niet-leden.