Oproep: dichters gezocht voor Kaapstad Tilburg

Gepubliceerd op: 30 juli 2018 09:55

Ben jij iemand die met gemak de mooiste gedichten schrijft? Dan zijn we op zoek naar jou! Tijdens het kunstproject Kaapstad Tilburg verstoppen we in de Bibliotheek Tilburg Centrum Nota Benes: gele kartonnen plankjes waar gedichtjes op staan. Maar nu zijn we nog op zoek naar dichters die zo'n gedichtje willen schrijven!

In de Bibliotheek vind je, verstopt tussen de boeken: Nota Benes. Kleine kunstwerkjes met unieke gedichten. Teksten om notie van te nemen. En als je er een vindt mag je ‘m hebben. Wil je zelf een gedicht verstoppen in de Bibliotheek? Vraag aan de infobalie in de Bibliotheek Tilburg Centrum om een Nota Bene, schrijf je gedicht en verstop ‘m naast je favoriete boek! Geen tijd om langs te komen? Stuur dan een mailtje met je (korte) gedicht naar marjaheusschen@bibliotheekmb.nl en geef even aan naast welk boek jij je gedicht graag terug wil zien.

Van 5 tot 14 augustus kunnen bezoekers de Nota Benes vinden in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Tot die tijd kun je dus ook zelf een Nota Bene schrijven en verstoppen of aanleveren via de mail.

De Nota Benes zijn onderdeel van het kunstproject Kaapstad Tilburg. Kaapstad Festival kaapt de Tilburgse binnenstad vanaf 10 augustus een weekend lang. Kunstenaars plaatsen op allerlei locaties in de binnenstad City Hacks & Art Take-overs.