Lancering Mobiel Digilab

Gepubliceerd op: 4 september 2018 16:42

Het Digilab is de werkplaats in de Bibliotheek Tilburg Centrum waar je kennis maakt met nieuwe media en nieuwe technolgie. Omdat wij vinden dat alle kinderen en jongeren in Midden-Brabant de kans moeten krijgen om hun digitale talenten te ontwikkelen, hebben we nu een Mobiel Digilab!

Door deze verplaatsbare werkplaats kan er niet alleen aan het Koningsplein maar ook op andere plaatsen in Tilburg volop geëxperimenteerd worden met de nieuwste media en technieken.

Kom op zaterdag 8 september om 12.00 uur naar de feestelijke opening van het Mobiele Digilab bij CoderDojo XL in de KennisWerkplaats in de Bibliotheek Wagnerplein en ga zelf aan de slag met o.a. games en gamecontrollers maken, virtual reality, robots programmeren, websites bouwen en knutselen met LED-lampjes. Mét limonade en pizza gesponsord door New York Pizza!

Ben je er bij?
Aanmelden kan via wagnerplein@bibliotheekmb.nl.

Het Mobiele Digilab is mede mogelijk gemaakt door ACES Direct , Rabobank en Ergoform.