Feestelijke sluiting Bibliotheek Tilburg Centrum

Gepubliceerd op: 22 november 2018 11:16

Op zaterdag 1 december sluit de Bibliotheek Tilburg Centrum op het Koningsplein na 26 jaar haar deuren. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan!

Wat is er te doen?

Bezoekers zijn welkom om die laatste dag nog een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Door mee te doen aan de LocHal puzzelchallenge kunnen zij een  heerlijke lunch winnen voor vier personen in het nieuwe Stadscaf√©. Kinderen mogen de hele zaterdag samen met een knappe prinses en een stoere piraat de LocHal tekening inkleuren. De mooiste tekening wint een vip arrangement met lunch voor het hele gezin tijdens het openingsfestival op 26 januari.

Op naar een nieuw avontuur in de Bibliotheek LocHal!

Nog maar een paar honderd meter verderop gaat op 2 januari de gloednieuwe Bibliotheek LocHal weer open. Bezoekers kunnen dan weer zoals voorheen boeken lenen en terugbrengen. Tijdens deze eerste week zijn er natuurlijk gezellige activiteiten voor groot en klein. Zo lezen de lokale kinderhelden, Kingo van Willem II en rangers van het Safaripark Beekse Bergen, voor aan de kinderen. Op zaterdag 5 januari zijn wijkbewoners en bezoekers harte welkom om met ons feestelijk te ontbijten in de nieuwe Bibliotheek LocHal.

Save the date!
Op 25,26 en 27 januari organiseren wij voor alle inwoners van Tilburg een groot Openingsfestival. Houd deze data in de gaten!