Gratis online cursussen stoppen ermee

Gepubliceerd op: 28 november 2018 14:34

De gratis online cursussen die de Bibliotheek aanbiedt aan haar leden gaan helaas stoppen vanaf 1 januari. Dit betekent dat je vanaf 1 januari geen nieuwe online cursus kan starten. De reguliere cursussen van de Bibliotheek Midden-Brabant blijven uiteraard wel gewoon bestaan.

Waarom stoppen de online cursussen?
De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij onze grootste groep cursisten. Daarom is besloten om te stoppen met de online cursussen.

Nog bezig met een cursus?
Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019. Ga naar je persoonlijke cursusomgeving

Cursussen tegoed van 2018?

Heb je je twee cursussen van dit jaar nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van 2018 welke cursus(sen) je nog wilt doen. Je hebt dan een heel jaar om deze te volgen.

Hulp nodig?
Heb je een vraag over de cursussen van de online Bibliotheek? Bekijk dan de veelgestelde vragen.