Activiteiten tijdens de openingsweek in de LocHal

Gepubliceerd op: 27 december 2018 11:47

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan opent de De Bibliotheek LocHal op 2 januari haar deuren. Dat laten we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij gaan! Daarom zijn er tijdens de openingsweek allerlei gezellige activiteiten en organiseren we een groot openingsfestival van 25 t/m 27 januari.

Zo verwelkomen we je op 2 januari graag met een kopje koffie/thee en een heerlijke LocHal bonbon. Kinderen mogen die week de LocHal tekening inkleuren. De mooiste tekening wint een viparrangement met lunch voor het hele gezin.

Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt er tussen 13.30-15.30 uur voorgelezen en kun je op de foto met de lokale helden Kingo  van Willem II Tilburg,  Bucky Buckaroo van DESTIL Trappers en rangers van het Safaripark Beeksen Bergen.

En dan is er voor de kids op 5 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur ook nog een hele speciale Meet & Greet: Pardoes, Assepoester en Roodkapje komen vanuit de Efteling naar de LocHal toe!

Daarnaast worden er de gehele week rondleidingen georganiseerd. Je kan je hier aanmelden: