Jaozeetie Bingo in de LocHal!

Gepubliceerd op: 8 februari 2019 12:20

Jaozeetie! Een prachtige Tilburgse uitspraak als reactie op een sterk verhaal of op een onwaarschijnlijke gebeurtenis. De Jaozeetie is een rariteitenkabinet dat met zo’n 50 verhalen met een typisch Tilburgse twist te zien is op het Stadsbalkon in de LocHal. Wist je trouwens dat Tilburg de grootste bingostad ven Nederland is? Daarom wordt op 15 februari de Jaozeetie Bingo georganiseerd! Een bingo met een Jaozeetie-draai.

Bingozeetie
Neem bewapend met je bingostift (of gewoon een pen) plaats op de tribune van het trappenlandschap van de LocHal en waan je even in een industriële variant op Bet Kolen. Door het glas zie je de contouren van de roze-gele Jaozeetie-kast op het Stadsbalkon. Initiatiefnemers van De Jaozeetie, Bas Horsten en Noortje van Venrooij draaien aan de bingomolen, roepen de nummers om en zorgen voor toffe prijzen… uiteraard ook met een Tilburgse twist.

Meespelen
Deelname bedraagt 5 euro. Meld je van te voren aan via kennismakerij@bibliotheekmb.nl, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Nieuwe plek
Na 22 februari verhuist De Jaozeetie na bijna twee maanden van het Stadsbalkon. Daarvoor zijn de initiatiefnemers nog op zoek naar nieuwe plekken in Tilburg. Blijf op de hoogte of geef je suggestie door voor een nieuwe Jaozeetie-plek via de Facebook-pagina De Jaozeetie.