Denk mee over de toekomst van jouw Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 6 mei 2019 11:58

De Bibliotheek is volop in ontwikkeling. We verbreden en vernieuwen onze rol en onderzoeken hoe we in de samenleving zoveel mogelijk van meerwaarde kunnen zijn. We zijn momenteel ons beleid voor de komende jaren aan het uitstippelen en zijn benieuwd naar jouw mening.

Hoe ziet de Bibliotheek er volgens jou uit over tien jaar, welke rol vervult zij in jouw wijk, dorp of stad en wat kom jij er graag doen? Tijdens een drietal bijeenkomsten gaan we hierover graag met elkaar in gesprek.

De sessies vinden plaats op:

• Maandag 20 mei, 10.00 – 11.30 uur, in de Huiskamer van Elckerlyc in Hilvarenbeek
  • Maandag 20 mei, 14.00 – 15.30 uur, in de Bibliotheek LocHal (workshopruimte 0.3) in Tilburg
  • Vrijdag 24 mei, 10.00 – 11.30 uur, in de Bibliotheek Waalwijk (ruimte 28)

Wil je meedenken? Stuur een e-mail met je contactgegevens en de sessie waaraan je wilt deelnemen aan jeskeboemaars@bibliotheekmb.nl en laat je stem horen. Jouw mening telt!