Rondleidingen door de collectie van de Bibliotheek LocHal

Gepubliceerd op: 24 juli 2019 09:54

Waar staan de spannende boeken? Waar zijn de waargebeurde verhalen gebleven? En wat staat er nu eigenlijk in het WoordLab? Ben je na de verhuizing naar de Bibliotheek LocHal de weg in de collectie een beetje kwijtgeraakt, of ben je voor het eerst in de bibliotheek en wil je graag weten waar je de boeken van je favoriete schrijvers kunt vinden?

Rondleidingen collectie

Om een antwoord te geven op al deze vragen organiseert de Bibliotheek LocHal vanaf dinsdag 6 augustus rondleidingen door de collectie. Tijdens de rondleiding neemt een bibliotheekmedewerker je in een half uurtje mee door de collectie en het gebouw, zodat je daarna moeiteloos je weg (weer) weet te vinden.

Interesse?
In de maand augustus zijn er rondleidingen op:

• Dinsdag 6 augustus om 14.00 uur
  • Dinsdag 13 augustus om 14.00 uur
  • Dinsdag 20 augustus om 14.00 uur
  • Dinsdag 27 augustus om 14.00 uur

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is niet nodig. We verzamelen aan de balie van gastvrouwen, aan ingang aan de zuidzijde (dat is aan de kant van het spoor) van de LocHal.