Bibliotheek Sprang-Capelle verhuist eind januari naar Cultureel Centrum Zidewinde

Gepubliceerd op: 12 december 2019 16:00

Als de verbouwing en verhuizing voorspoedig (blijven) verlopen opent de Bibliotheek Sprang-Capelle zaterdag 1 februari 2020 de deuren van haar nieuwe bibliotheeklocatie. Bibliotheek Sprang-Capelle verhuist daarom eind januari naar Cultureel Centrum Zidewinde. Hierdoor is de Bibliotheek Sprang-Capelle van 27 t/m 31 januari 2020 gesloten. Boeken lenen en inleveren is dan niet mogelijk. Door de verhuizing krijgt de Bibliotheek Sprang-Capelle een plek in Cultureel Centrum Zidewinde, ruimere openingstijden en is er de mogelijkheid om samen met andere partners activiteiten te organiseren.

Inleverdatum automatisch verlengd

In de week van maandag 27 t/m vrijdag 31 januari is de Bibliotheek Sprang-Capelle gesloten. Dan worden de boeken ingepakt, naar een straat verderop verhuisd en de nieuwe Bibliotheeklocatie in Cultureel Centrum Zidewinde ingericht. Het is in deze week niet mogelijk om boeken en andere materialen te lenen, verlengen of in te leveren. Voor leden die materialen in december of januari lenen is het goed te weten dat de inleverdatum automatisch verlengd wordt, mocht de inlevertermijn precies in de verhuisweek vallen. Materialen inleveren en uiteraard leden kan vanaf zaterdag 1 februari op de nieuwe Bibliotheekvestiging, Julianalaan 1 in Sprang-Capelle. Leden die in de verhuisweek toch boeken willen lenen of inleveren kunnen natuurlijk ook altijd terecht in een van de andere vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant, bijvoorbeeld Waalwijk of Waspik.

Feestelijke opening

Op zaterdag 1 februari 2020 vindt de (her)opening van Cultureel Centrum Sprang-Capelle en de Bibliotheek Sprang-Capelle op feestelijke wijze plaats. Op deze dag staan tussen 13.00 en 16.00 uur de (nieuwe) deuren open voor leden, bezoekers en andere geïnteresseerden. Het is dan mogelijk om een kijkje binnen te nemen, de nieuwe inrichting te bewonderen en kennis te maken met alles wat de vernieuwde locatie te bieden heeft. De voorbereidingen van deze open dag zijn in volle gang, later volgt meer informatie hierover.

Vragen?

Een verhuizing brengt veranderingen en mogelijk vragen met zich mee. Het laatste, actuele nieuws en de meest gestelde vragen zijn te vinden op de verhuis-pagina van Bibliotheek Sprang-Capelle: www.bibliotheekmb.nl/verhuizing-zidewinde. Daarnaast kunnen leden, bezoekers en andere geïnteresseerden ook altijd terecht bij de medewerkers van de Bibliotheek. Zij zijn tijdens service-uren aanwezig in de Bibliotheek Sprang-Capelle en te bereiken via 0416 278 245. Ook is het mogelijk een mail sturen naar: BibliotheekSprang-Capelle@bibliotheekmb.nl.