Warme Kerst in de bibliotheek met Joris’ Kerstboom

Gepubliceerd op: 3 december 2019 09:36

Wie zet jij in het licht? Misschien ken je deze vraag van het tv-programma Joris’ Kerstboom, waarbij Joris Linssen mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. Ook in de Bibliotheek Berkel-Enschot, Oisterwijk en Wagnerplein staat in december een Joris’ Kerstboom. We nodigen je van harte uit: kom deze maand even langs om een mooie kerstgedachte voor een dierbare in deze boom te hangen.

Vanaf 9 december kun je in de Bibliotheek Berkel-Enschot, Oisterwijk en Wagnerplein een kerstbal met daarop een mooie gedachte in de boom hangen. Zo kun je een reddende engel bedanken, of een hechte vriendschap vieren. Het begint voor iedereen bij de vraag van Joris: ‘Wie zet jij in het licht?’ Dat kan leiden tot mooie gesprekken bij de boom. Joris’ Kerstboom wordt in de Bibliotheek zo een waardevolle ontmoetingsplaats in de dagen voor Kerst.

Kom langs bij onze Joris' Kerstboom

Tijdens de service-uren is er in de Bibliotheek een bibliotheekmedewerker aanwezig om te helpen met het opschrijven van je kerstgedachte en om een luisterend oor te bieden. In de andere openingsuren kun je in de Bibliotheek ook zelf een boodschap in de boom komen hangen.

Joris' Kerstboom op tv

In de week van 14 december is op NPO2 dagelijks het tv-programma Joris’ Kerstboom te zien, waarin Joris Linssen ook een verrassingsbezoek zal brengen aan een aantal Bibliotheken in Nederland om het gesprek aan te gaan met bibliotheekbezoekers.