Haal een VakantieVerrassings­Pakket

Gepubliceerd op: 19 juni 2024 11:19

Moeilijk om leuke, passende boeken te vinden voor je kind, zodat het tijdens de zomervakantie lekker kan doorlezen? Niet met het VakantieVerrassingsPakket!

Deze gratis kant-en-klare boeken-pakketten staan vanaf 1 juli klaar in een groot aantal van onze bibliotheekvestigingen (hieronder zie je welke). Er zijn tasjes speciaal voor kinderen uit groep 3-4, 5-6 en 7-8. In elk pakket zitten vijf verrassende boeken rondom een bepaald thema. Ga mee op reis naar 6 landen: Griezelkust, Sprookjeseiland, Sportmanië, Dierenrijk, Avonturenland en Lachland.

VakantieVerrassingsPakketten staan voor je klaar bij:

Een VakantieVerrassingsPakket mag, anders dan de gewone collectie, voor 6 weken mee naar huis (of naar de camping ;). Door deze extra lange uitleenperiode, kun je een VakantieVerrassingsPakket alleen lenen via de infobalie. Kom hiervoor dus even langs tijdens service-uren.

Is je kind nog geen lid? Voor kinderen tot 18 jaar is een abonnement bij de Bibliotheek gratis.

Bekijk meer zomer lees tips!