10 maart: Boekman Salon "Openbare bibliotheken als People’s Palaces"

Gepubliceerd op: 11 februari 2015 15:18

Ter ere van het verschijnen van Boekman 102, met als thema de openbare bibliotheek als huis van de gemeenschap, organiseert de Boekmanstichting samen met de SSBA Salon in de Stadsschouwburg van Amsterdam op dinsdag 10 maart, van 17.00-18.30 uur een Boekman Salon.

Een debat over eigentijdse openbare bibliotheken als People’s Palaces: uitnodigend, inspirerend en stimulerend voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Om een actieve rol te kunnen vervullen in de samenleving moeten ze vooral zichtbaar zijn, eropuit gaan en samen met de mensen initiatieven ontplooien. Hoe doen ze dat, en slagen ze in hun opzet?

SSBA Salon

SSBA Salon is de Culturele Deeltjesversneller van de Stadsschouwburg Amsterdam. Met events, een online magazine en een culturele agenda presenteert SSBA Salon op eigentijdse wijze de beste hoge en populaire cultuur uit de stad. Ieder kwartaal presenteren SSBA Salon en de Boekmanstichting de nieuwste uitgave van Boekman tijdens de Boekman Salon.

Reserveren is niet nodig.
Toegang is gratis.