Presentatie reisvoorstellen Out-of-the-Bieb

Gepubliceerd op: 31 maart 2015 14:07

De winnaars (van links naar rechts) Eva Olthof, Angela de Weijer, Florian Visser, Edwin van de Velde, Ilja Kok, Ruut ven der Beele, David Mulder, Max Cohen de Lara.

Op donderdag 26 maart presenteerden de trotse winnaars van OUT-of-the-bieb wedstrijd hun reisplannen in de Kennismakerij.

Enthousiast vertelden zij over de reisbestemmingen én wat ze hopen mee terug te nemen ter inspiratie voor de Bibliotheek van de Toekomst. De kunstenaars en ontwerpers vertrekken zeer binnenkort naar de verschillende bestemmingen. Ze reizen dwars door Europa, Azië en Amerika. Vóór 1 juli keren zij terug, we kijken uit naar het resultaat!

Op de foto: de winnaars (van links naar rechts) Eva Olthof, Angela de Weijer, Florian Visser, Edwin van de Velde, Ilja Kok, Ruut ven der Beele, David Mulder, Max Cohen de Lara.

OUT-of-the-BIEB is een samenwerking tussen bkkc, Cubiss en de bibliotheken Midden-Brabant en Den Bosch. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.