Proclaimer

Dit is de website van de Bibliotheek Midden-Brabant.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De bibliotheek is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan die actueel en juist te houden. Toch kunnen er fouten of onvolledigheden op staan. De Bibliotheek Midden-Brabant draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op een website of -pagina waarnaar gelinkt wordt.

Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is, of heb je voorstellen tot verbetering, laat het weten per e-mail. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie. Wie zichzelf herkent op één van foto’s op de site en de foto verwijderd wil zien, kan daarvoor ook het beste contact opnemen via e-mail. De foto wordt dan zo spoedig mogelijk verwijderd.

Privacystatement

De Bibliotheek Midden-Brabant respecteert de privacy van de bezoekers van www.bibliotheekmb.nl en zorgt ervoor dat ze de persoonlijke informatie die wordt verschaft, discreet en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelt. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk.