Agenda | in de bieb & online

• Donderdagochtendplein Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Iedere donderdagochtend zitten er verschillende instanties bij elkaar in de Bibliotheek Goirle om jou verder te helpen. Heb je vragen bijv. over taal, beter leren lezen of rekenen, digivaardigheden of over financiën? Dan kun je deze ochtend terecht met je vragen.

• Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Elke derde donderdag van de maand is er in de Bibliotheek Wagnerplein een voorleesuurtje voor peuters. Er wordt elke keer voorgelezen uit een mooi kinderboek. En weet je.... je mag zelf ook een beetje meedoen! Iedere maand is er weer een ander thema met leuke attributen of handpopjes die daarbij passen. Kom je ook luisteren?

• Peuter voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Goirle

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

• Digi-spreekuur Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

• Klik & Tik-training Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Taalhuisspreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Cultureel Centrum Elckerlyc

Wil je beter leren lezen en schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is de Inloop van het Taalhuis Hilvarenbeek iets voor jou.

• Een kopje soep met… Warme, winterse momenten in de LocHal Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | FoodLab (Bibliotheek LocHal)

Kent je dat gevoel in de winter? Warme wintersoep, knisperend haardvuur, een mooi verhaal en een goed gesprek. Kom dat tijdens de wintermaanden beleven in de Bibliotheek LocHal. Eén donderdagnamiddag per maand worden bezoekers uitgenodigd om onder het genot van een kopje soep te luisteren naar inspirerende verhalen én om met elkaar in gesprek te gaan.

• [tijdelijk geannuleerd] Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• [tijdelijk geannuleerd] Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Vind jij schrijven ook zo leuk? Schrijf jij wel eens verhalen, gedichten of blogs? Of wil jij je meer gaan verdiepen in het schrijven? Kom dan eens langs bij ons schrijverscafé.