Agenda | in de bieb & online

• Inloopspreekuur CoronaCheck-app Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Wijkcentrum De Spijkerbeemden

Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland, bezoek je een evenement of bepaalde locatie? Grote kans dat je een coronabewijs nodig hebt. Met dit bewijs laat je zien dat je gevaccineerd bent, negatief getest bent op corona of recent al corona hebt gehad. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig. Vind je dit lastig of heb je hier vragen over?

ma 20 dec

• [tijdelijk geannuleerd] TaalcafĂ© Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Wij(k)dienstencentrum Zanddonk (Willaertpark 2a)

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

• [tijdelijk geannuleerd] Schrijfatelier LocHal [maandag] VOL Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• DigicafĂ© in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibiotheek Oisterwijk

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? Onze vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Klik & Tik-training Wagnerplein Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

• Spreekuur rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Kom dan naar het spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.