Agenda | in de bieb & online

• Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 16:00 tot 18:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

di 17 mei

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

di 17 mei

• Taalhuisspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Cursus Digisterker de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Mantel-Match café, Peperstraat 13 (de Bibliotheek Kaatsheuvel)

Vind jij het ook moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Steeds meer contacten met de overheid lopen via internet: bijvoorbeeld het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Dan is de cursus Digisterker, die op woensdag 18 mei start, iets voor jou!

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

wo 18 mei

• Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Wijkcentrum Spijkerbeemden Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Wijkcentrum De Spijkerbeemden

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• Digi-spreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Inloopspreekuur COC Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

• In de Werkplaats Udenhout: Programmeer een robot Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de bibliotheek worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Paginanavigatie