Agenda | online activiteiten

• KennisMakerijRevue: Poëzie om de hoek Bekijk details

Van 19:30 tot 20:00 | online

Op de slotdag van de Poëzieweek gaat het 3e seizoen van de KennisMakerijRevue in première. Te gast is literatuurwetenschapper Kila van der Starre. Zij promoveerde op poëzie buiten het boek en is expert op het gebied van straatpoëzie. Er zijn ongelofelijk veel gedichten te ontdekken in onze straten, maar niemand weet precies hoeveel het er zijn en waar ze zich precies bevinden. Soms is straatpoëzie gerealiseerd in opdracht; soms weet niemand wie de straatpoëzie heeft aangebracht.

wo 03 feb

Van 10:30 tot 12:00 | telefonisch

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 05 feb

• CoderDojo Online: virtual reality programmeren met Co-spaces Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | online

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren? In de Bibliotheek Oisterwijk is er een Coderdojo werkplaats waar je van alles kunt leren over programmeren. In deze serie bijeenkomsten ga je aan de slag met het creëren van je eigen virtual reality omgeving. Je werkt aan je vaardigheden en je eigen project. Daarnaast deel je ervaringen en tips met anderen zodat we samen slimmer en handiger worden in programmeren.

za 06 feb

wo 10 feb

wo 17 feb

• Rondje Brabant Presenteert… Maarten van Rossem Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & Theater de Schalm Veldhoven

Hij is prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond met Maarten van Rossem betekent veel leren én lachen over de toestand in de wereld.

wo 17 feb

vr 19 feb