Agenda | in de bieb & online

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Inloopspreekuur CoronaCheck-app Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Wijkcentrum De Spijkerbeemden

Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland, bezoek je een evenement of bepaalde locatie? Grote kans dat je een coronabewijs nodig hebt. Met dit bewijs laat je zien dat je gevaccineerd bent, negatief getest bent op corona of recent al corona hebt gehad. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig. Vind je dit lastig of heb je hier vragen over?

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Klik & Tik-training LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Overlegruimte 3.2 (Bibliotheek LocHal)

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Inloopspreekuur COC Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele ori├źntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

• In de Werkplaats Udenhout: iPad game of tekenfilm maken Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de bibliotheek worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

• Informatie Digitale Overheid: inloopspreekuur CoronaCheck-app Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | de Bibliotheek LocHal

• Digicaf├ę in de Bibliotheek 't Sant Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Heb je vragen over de mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke woensdagmiddag.

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• Spoorlezen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Kom luisteren naar leuke, lieve, grappige, stoere, spannende verhalen, versjes en liedjes. Iedere week een nieuw voorleesavontuur uit de Spoorleeslocomotief'. Iedere woensdagmiddag voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar.