Agenda | in de bieb & online

• Inloopspreekuur COC Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

• Digicafé in de Bibliotheek 't Sant Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Heb je vragen over de mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke woensdagmiddag.

• Digi-spreekuur Berkel-Enschot Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Spoorlezen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Kom luisteren naar leuke, lieve, grappige, stoere, spannende verhalen, versjes en liedjes. Iedere week een nieuw voorleesavontuur uit de Spoorleeslocomotief'. Iedere woensdagmiddag voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar.

• [geannuleerd] Pepernotenfeest Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | CC Jan van Besouw (de Bibliotheek Goirle)

Het Pepernotenfeest heeft een divers programma. We houden een verhalend concert waarbij Elisabeth Smulders voorleest en de muziek wordt gemaakt door MuziGo, Odette Kolen – van de Korput (dwarsfluit) met twee leerlingen, Anne Nederhof (Piano) en Susannah Nieuwenhuizen (viool). Daarnaast zal F-fact Dance company de jonge pieten laten swingen tijdens een dansworkshop en zal Odette Kolen van Flonder Muziek nog wat muzikaliteit bijbrengen tijdens een muziekworkshop. Verder verzorgd de bibliotheek knutselactiviteiten met veel letterpret. Komen jullie ook?

• [tijdelijk geannuleerd] Schrijfatelier Heyhoef Bekijk details

Van 19:15 tot 21:15 | de Bibliotheek Heyhoef

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

• Klik & Tik-training Waspik Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder (de Bibliotheek Waspik)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Stel jouw vraag bij de LeesTrainer Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Goirle

Ouder(s) en verzorger(s) zijn van harte welkom voor een bezoek aan onze LeesTrainer. Zit je met vragen op het gebied van lezen? Krijg je je kind niet geïnspireerd tot meer leesplezier? Of is er sprake van dyslexie? Of is lezen té makkelijk voor je kind of juist lastig?

• Donderdagochtendplein Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Iedere donderdagochtend zitten er verschillende instanties bij elkaar in de Bibliotheek Goirle om jou verder te helpen. Heb je vragen bijv. over taal, beter leren lezen of rekenen, digivaardigheden of over financiën? Dan kun je deze ochtend terecht met je vragen.