Agenda | in de bieb & online

• Digi-spreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur!

• Inloopspreekuur COC Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

wo 20 apr

• Rondje Brabant Presenteert...Interview met Stephanie van den Sigtenhorst Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Stephanie van den Sigtenhorst vertelt wat duurzame mode is en waar je op kan letten bij het (niet) kopen van kleding. Hoe je een duurzame garderobe creëert. En welke alternatieven er voor duurzame mode zijn. Op woensdag 20 april 2022, als gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek De Kempen.

• Klik & Tik-training Waspik Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder (de Bibliotheek Waspik)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

do 21 apr

• Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Wagnerplein

Elke derde donderdag van de maand is er in de Bibliotheek Wagnerplein een voorleesuurtje voor peuters. Er wordt elke keer voorgelezen uit een mooi kinderboek. En weet je.... je mag zelf ook een beetje meedoen! Iedere maand is er weer een ander thema met leuke attributen of handpopjes die daarbij passen. Kom je ook luisteren?

do 21 apr

• Voorleeshalfuurtje in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal in de Bibliotheek elke maand op vrijdagochtend? Onze vrijwilligers maken er een gezellig half uurtje van.

vr 22 apr

• Spreekuur e-books Kaatsheuvel Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het spreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

vr 22 apr

• Start cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | online(*)

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Deze cursus is online en start 25 april om 10.00 uur.

ma 25 apr

• Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

di 26 apr