Agenda | in de bieb & online

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 03 sep

• Digicafé in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Heb je vragen over je mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke dinsdagochtend.

di 06 sep

• Taalcafé voor kinderen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Bij het Taalcafé voor kinderen wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, geoefend met het spreken van de Nederlandse taal. Voor kinderen wiens ouders niet, of niet goed Nederlands spreken is het van belang dat ze hiermee oefenen. Dit doen ze natuurlijk op school, maar het Taalcafé kan hier in de vrije tijd en in vakanties, een aanvulling op zijn.

di 06 sep

• De Tovertuin Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Wil je leren over het verzorgen, groeien, bloeien en oogsten van een moestuin? Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, dan is dit 'moestuinproject' echt iets voor jou! Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van gi-ga-groen! Samen gaan we vanaf woensdag 15 juni wekelijks aan de slag in De Tovertuin bij Giardino d’Italia.

wo 07 sep

• Workshop klimaat meten, bouw je eigen meetstation Bekijk details

Van 18:00 tot 22:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Tijdens deze workshops bouw je je eigen meetstation. Je soldeert je eigen printplaat en zet je eigen kap in elkaar. Natuurlijk niet zonder hulp, maar onder deskundige begeleiding vanuit de LoRa-community. Het meetstation meet op dit moment temperatuur en luchtvochtigheid.

wo 07 sep

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal)

za 10 sep

• Taalhuis Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek LocHal

Als je graag nog meer wilt leren over de Nederlandse taal of digitale vaardigheden, dan kunnen we je tips geven over andere interessante activiteiten, workshops of cursussen. Kom langs op een spreekuur en wij helpen je verder.

ma 12 sep

• Digicafé in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

• Taalcafé voor kinderen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• Boekenclub: Pride & Paperbacks Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Ontmoet meer jongeren met dezelfde passie voor lezen en bespreek je eigen queer ervaringen. Iedere maand kiest boekenclub Pride & Papberbacks samen een boek met LHBTI+ thema’s/personages. Twee keer per maand komt de groep bij elkaar in de Bibliotheek LocHal om het boek te bespreken, elkaar wat beter te leren kennen en gewoon te kletsen.

Paginanavigatie