Agenda | online activiteiten

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | telefonisch

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

wo 21 apr

• Wat iedereen zou moeten weten over klimaatverandering | Interview met wetenschapper Bart Verheggen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & de Bibliotheek Dommeldal

Klimaatwetenschapper Bart Verheggen hoopt duidelijkheid te bieden in de veelheid aan -soms tegenstrijdige- informatie: hoe en waarom verandert het klimaat en hoe weten we dat eigenlijk? Welke risico’s kleven daaraan en hoe kunnen we die beperken?

wo 21 apr

wo 28 apr

Van 10:30 tot 12:00 | telefonisch

vr 30 apr

wo 05 mei

wo 12 mei

Van 10:30 tot 12:00 | telefonisch

vr 14 mei

wo 19 mei

• Hoe (on)eerlijk produceren we ons voedsel? | Interview met Teun van de Keuken Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & Bibliotheek Eindhoven

Teun van de Keuken, journalist, columnist en programmamaker, is op woensdag 19 mei 2021 te gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek Eindhoven. Hij wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond live bijwonen, of volgen via de livestream.

wo 19 mei

wo 26 mei