Agenda | in de bieb & online

• Klik & Tik-training Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Taalhuisspreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Cultureel Centrum Elckerlyc

Wil je beter leren lezen en schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is de Inloop van het Taalhuis Hilvarenbeek iets voor jou.

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou. Het Taalhuis biedt hulp op maat aan iedereen - mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar zeker ook aan mensen met Nederlands als moedertaal.

• Start cursus Fotograferen met je mobiele telefoon Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

In deze workshop gaat het om goed leren kijken en krijg je basisregels mee over hoe je je het onderwerp goed kunt vastleggen. Het gaat dan met name over het goed leren kijken: Wat wil je in beeld brengen, waarom en hoe doet je dat? Vanuit welke hoek maak ik een foto en hoe belangrijk is licht? We gaan ook aan de slag natuurlijk en je gaat ter plaatse foto’s maken. De cursus is op donderdag 24 maart om 19.00 in den Bolder.

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Lezing ‘Over de grens’ Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

In de lezing "Over de grens" op donderdag 24 maart nemen Ellen en Leo je mee op hun voetreis van Tilburg naar Santiago de Compostela, die zij in 2018 hebben gemaakt. Een pelgrimstocht van 155 dagen wandelen, waarbij ze 3.232 km aflegden.

• Voorleeshalfuurtje in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal in de Bibliotheek elke maand op vrijdagochtend? Onze vrijwilligers maken er een gezellig half uurtje van.

vr 25 mrt

• Workshop ‘Praktische aanpak van een pelgrimstocht’ Bekijk details

Van 14:15 tot 16:30 | de Bibliotheek Heyhoef

Denk jij weleens over het maken van een pelgrimstocht? In deze interactieve workshop op zondag 27 maart gaan Ellen en Leo nader in op veelal de praktische kant van het pelgrimeren. Je krijgt handvatten om vragen voor jezelf in te vullen.

zo 27 mrt

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Wij(k)dienstencentrum Zanddonk (Willaertpark 2a)

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

ma 28 mrt

• Meeleesclub ‘t Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Iedere maandagavond is in Wijkcentrum ’t Sant de meeleesclub voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Van 19.00 tot 20.30 uur is iedere geïnteresseerde vanaf 18 jaar die zichzelf (of iemand in hun omgeving) herkent in onderstaande omschrijving van harte welkom.

ma 28 mrt