Agenda | in de bieb & online

• Budget coaching online spreekuur - Voor al je vragen over geldzaken Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | online(*)

Je geldzaken kunnen heel veel stress veroorzaken als je deze niet goed in beeld of onder controle hebt. Veranderingen in bijvoorbeeld je inkomen kunnen er voor zorgen dat je geen overzicht meer hebt. De Bibliotheek Oisterwijk biedt vanaf 25 mei een spreekuur budget coaching aan om je hierbij te helpen. Bij dit spreekuur kun je allerlei vragen neerleggen over het omgaan met je budget.

ma 07 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | telefonisch

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

wo 09 jun

• Stel jouw vraag bij de LeesTrainer Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | online(*)

Ouder(s) en verzorger(s) zijn van harte welkom voor een online bezoek aan aan onze LeesTrainer. Zit je met vragen op het gebied van lezen? Krijg je je kind niet geïnspireerd tot meer leesplezier? Of is er sprake van dyslexie? Of is lezen té makkelijk voor je kind of juist lastig?

do 10 jun

• Digi-spreekuur Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

do 10 jun

Van 10:30 tot 12:00 | telefonisch

vr 11 jun

• CoderDojo online: Scratch Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | online(*)

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren? In de Bibliotheek Oisterwijk is er een Coderdojo waar je van alles kunt leren over programmeren. In dit blok gaan we werken met Scratch. Je maakt kennis met Scratch door het maken van een naam-project. Heb je al ervaring met Scratch of ben je toe aan een volgende programmeerstap, dan leer je vanuit een naamproject een e-card maken en versturen!

za 12 jun

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibiotheek Oisterwijk

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? Onze vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc.

di 15 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | telefonisch

wo 16 jun

• Stel jouw vraag bij de LeesTrainer Bekijk details