Agenda | in de bieb & online

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Voorleeshalfuurtje in 't Sant Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | de Bibliotheek 't Sant

Elke maand wordt er voorgelezen aan peuters en kleuters in Wijkcentrum ’t Sant. Van 15.30 tot 16.00 uur zijn kinderen van 2 tot 6 jaar welkom met hun (groot)ouders/verzorgers. Dit voorleeshalfuurtje wordt verzorgd door de Bibliotheek ’t Sant, in samenwerking met ContourdeTwern.

• Schrijfatelier Heyhoef Bekijk details

Van 19:15 tot 21:15 | de Bibliotheek Heyhoef

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

• Klik & Tik-training Waspik Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder (de Bibliotheek Waspik)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Digi-spreekuur Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!

• Klik & Tik-training Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Taalhuisspreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Cultureel Centrum Elckerlyc

Wil je beter leren lezen en schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is de Inloop van het Taalhuis Hilvarenbeek iets voor jou.

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou. Het Taalhuis biedt hulp op maat aan iedereen - mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar zeker ook aan mensen met Nederlands als moedertaal.

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant