Agenda | in de bieb & online

• Taalhuisspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Inloopspreekuur COC Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag, in ruimte 0.1 van de Bibliotheek LocHal, beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.

• Digicafé in Tilburg West Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | Wij West (de Bibliotheek 't Sant)

Heb je vragen over de mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke woensdagmiddag.

• Klik & Tik-training 't Sant Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• Jeugdschrijfatelier de Schrijffabriek Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Heyhoef

Dit Jeugdschrijfatelier is opgericht voor kinderen van 8 tot 13 jaar die verhalen willen bedenken en schrijven. Ook het maken van plaatjes bij de verhalen komt aan bod. Onder leiding van Ruud en Ilona van het Schrijfatelier Heyhoef gaan kinderen dit leren. Ester van Zundert, journaliste en oprichtster van Schrijfletters en Kinderpersbureau TilburgJunior zal elke maand een keer aansluiten.

• Klik & Tik-training Waspik Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder (de Bibliotheek Waspik)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Schrijfatelier Berkel-Enschot Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

• Digi-spreekuur Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

• Taalcafé Waalwijk: verder op weg met taal Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil jij graag beter worden in het spreken, lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal? Kom dan naar het wekelijkse Taalcafé!